Jumaat, 5 Mac 2010

Rasamas or Pizza hut??

Salam alaik buat semua..Alhamdulillah atas segala nikmat yang dikurnia..herm, entri kali ni just wanna share some of my best moment..hee, semalam..for the first n last time keluar ngan member bilik..kami keluar ke KB Mall tuk jamuan bilik a.k.a makan-makan..(erk, jamuan tu makan-makan la kan..huhu)..disebabkan sekarang tengah musim exam, maka kami sekadar ke sana dengan niat untuk makan je, tanpa berbelanja (actually dah rambang mata tengok barang2 kat sana semalam..hehe)..

Pilihan kami, antara Rasamas atau Pizza hut..pilihan pertama Pizza hut..jadi kami berjalan ke sana..tapi kami memilih untuk menukar selera memandangkan tempat di Pizza yang penuh, maka kami memilih ke Rasamas..makanan situ?? boleh tahan la..dan mengenyangkan..sementara tunggu makanan, apalagi, bergambar la(ada pakcik tengok pelik kami..haha, lantakla)..

Seronok, semoga ukhuwah ini berkekalan dan lillahitaa'ala..insyaallah..setiap detik kita bersama akan sentiasa di hati..sayang kamu..-dayah, hani, d-yah-(",)

p/s: tinggal lagi 3 paper untuk habis..lepas tu balik, aku kena balik awal as kem b.a hujung minggu depan..so tak dapat nak join Malam Anugerah kolej..sedih, tapi takde rezki..so..kena terima hakikat la..huhu

pening nak cari fasi ganti madi n yam..Ya Allah, permudahkan urusanku..

pulangku nanti membawa pelbagai misi..huhu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan